fbpx

Google Express alışverişi hızlı hale getirecek bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Peki Google Express nedir? nerelerde kullanılır, kimler kullanabilir. Medyateji, bu çok özel dosyasıyı açıyor.

eTicaret’in günden güne arttığı şu günlerde Google, bir süredir BETA aşamasında olan bu özelliğini devreye soktu. express.google.com adresinde yayın yapan sitede, Wallmart, Costro ve Petsmart gibi büyük markalar var. Sistem, daha ucuz kargo ücreti, daha ucuz ürün ve daha az karışıklık teması üzerinde kurulu. Google bu yeni özelliği ile e-ticaret platformlarına da önemli bir zemin oluşturuyor. Öyle ki, tek şartı daha uyguna ürün satmak olan bu platformda, aynı gün teslim garantisi de işliyor.

TÜRKİYE’DE GOOGLE EXPRESS
Google Express kayıt için arama yapan firmalara üzücü haber, şimdilik Türkiye’de kullanılamamaktadır. Sadece ABD ve Kanada’da kullanılmakta olan platform, yakın zamanda Türkiye’ye de gelecektir diye tahmin ediyoruz.

Google Express Türkiye

NASIL ÇALIŞIR
Yapılan alışveriş tutarına göre ücretsiz kargo hizmeti sunulur. Örneğin alışveriş $25 doların üzerindeyse, çoğu mağazadan ücretsiz kargo alabilirsiniz. Tek bir site üzerinden, bir den fazla yerden alışveriş imkanının sunulduğu platformda, size uygun bir teslim günü seçtiğinizde o ürünü o gün kargoyla size ulaştırmanın kolaylığını sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir