Kategoriler: Hizmetler

Basın Danışmanlığı

Haberi yazmak kadar okutmak da önemlidir. İşte Medyateji bu konuda size profesyonel bir hizmet vererek, basın dünyasında olmanızı sağlıyor. İşiniz, kurumunuz ve kariyeriniz Medyateji’nin PR stratejileriyle sürekli büyüyüp, gelişiyor.

Basın Danışmanlığı ve PR Hizmeti ile Medyateji size basın dünyasının kapılarını aralar. Haberinizi yazar, çıkan haberleri takip ederiz. Google gibi arama motorlarında hakkınızda araştırma yapanlara da size özel haberler sunarız.  Sponsorlu içeriklerle, haber sitelerinde sizin adınıza haber yayınlarız. Yayınlama yaptığımız haber siteleri Google News kayıtlı, arama motorlarınca yüksek bir algoritmaya sahip sitelerden oluşmaktadır.

Markanızın tanınması, kurumsal kimliğiniz açısından oldukça önemlidir. Firmanızın pazarlama gücünü de arttıracak olan bu hizmetimiz ile hedef müşteri kitlenize duyurmak istediğiniz yenilikleri, organizasyonları, kampanyaları, ilgi çekici ve haber değeri taşıyacak şekilde etkili basın bültenleri hazırlıyoruz. Hazırladığımız bültenleri görsel – yazılı basın kuruluşlarına ve ülkemizin önde gelen internet portallarına ulaştırarak kamuoyunun bilgilenmesini sağlıyoruz.

Bu kapsamda bazı yaptığımız çalışmalar;
  • Haber Yazımı
  • Haber Sitelerinde Yayınlama
  • İtibar Yönetimi
  • Olumsuz İçerik Takibi

SADE & ÖZGÜN
Muhabirlerimizin hazırladığı metinleri, habercilik geçmişi olan ekibimiz kontrol eder, sade ve özgün haberleri onayınızdan sonra servis basına ederiz.

HABER SİTELERİ
Anlaştığımız haber sitelerinde sizi tanıtan yazılar yayınlanmasını sağlarız. Böylelikle sizi araştıran müşteri veya kişiler, haber sitesinde yayınlanan içeriğinizi okuma imkanı bulur.

Basının gücünü kullanın

SİZE MEDYAYI YÖNETME İMKANI SAĞLIYORUZ

Günümüzde basının gücü ve etkili kullanımının neler yapabileceği ile ilgili pek çok örneğe rastlamak mümkün. Bu kapsamda da faaliyetlerinizin duyurulması, yerel basına servisi, tercihen internette anlaşmalı bazı sitelerle makale paylaşımı yapmayı planlamaktadır. Yazacağımız haberler ile marka ve yerel bilinirliğin artmasının yanında, önemli bir kariyere de sahip olacaksınız.

Paylaş
  • En Son Yazılar

    Straiteji’de işiniz için yapay zekayı kullanmanız gereken 10 madde

    Yapay zeka, iş dünyasında hızla önem kazanan bir konu haline gelmiştir. İşinizi geliştirmek ve rekabette…

    14 Şubat 2024

    Straiteji: Stratejik Zeka, Yapay Zekayı Yönlendirir

    Straiteji, stratejik zeka ve yapay zeka kavramlarını birleştirerek, işletmelerin AI'dan en iyi şekilde yararlanmalarına yardımcı…

    12 Eylül 2023

    Stratejik Yaklaşımlı Drone Çözümleri: Airteji

    Medyateji, dijital pazarlama alanındaki yenilikçi çözümleriyle tanınan bir ajanstır. Airteji ise Medyateji'nin drone teknolojisi alanındaki…

    7 Eylül 2023

    Türkiye’de Facebook ve Instagram mağazaları kapanacak! Ürün Etiketleme İptal Olacak! İşte Nedeni

    META, Türkiye'de Facebook veya Instagram mağazalarını kapatmaya hazırlanıyor. Reklam verenler ne yapacak? Ürün etiketleme özelliği…

    9 Haziran 2023

    Google Analytics 4 (GA4) mülküne nasıl taşınır. GA4 Nedir? Adım Adım Rehber

    Web site ve uygulamaların trafiğini ölçmeye yarayan Google Analytics, yeni metriklerin yer aldığı GA4’e geçiyor.…

    19 Mart 2023

    Türkiye’de Twitter Blue Nasıl Alınır? Mavi Tik Faydası Neler?

    Twitter, Türkiye'de onaylanmış telefon numarasına sahip kullanıcılarına, Blue abonesi olmayı aktifleştirdi. Ücretli abonelikle hesabınız onaylandıktan…

    10 Mart 2023

    Şu anda hızlandırılmış mobil sayfamızı (AMP) görüntülüyorsunuz.

    Mobil Sürüme Git!