fbpx

Web ve mobil site ziyaretçilerinizi anlamanın yolu Medyateji’den geçer. Bugün büyüme için en sıcak fırsatlarınızı bulun.

Dönüşüm ve Analiz Raporlama Çalışmaları hızla gelişen dijital medya çalışmalarında önemli rol oynamaktadır. Medyateji, size web sitenizin tıklama dönüşümleri, sepete ekleme dönüşümleri, sayfa görüntülemeleri, hemen çıkma oranları gibi sorunları tespit ederek, bu konuda yapılması gereken çalışmalar yapacak. Web ve mobil site ziyaretçilerinizi anlamanın yolu Medyateji’den geçer. Bugün büyüme için en sıcak fırsatlarınızı bulun.

  • Tıklama, dokunma ve kaydırma davranışlarını görsel olarak temsil ederek, kullanıcıların sitenizde ne istediğini, neyle ilgilendiğini ve etkileşimde bulunduğunu öğrenin.
  • Sitenizdeki gerçek ziyaretçilerin kayıtlarını tıkladıkça, dokunarak, imlecini taşıyarak ve sayfalar arasında gezinirken, kayıt sorunlarını izleyerek kullanılabilirlik sorunlarını tanımlarsınız.
  • En çok ziyaretçinin sitenizden hangi sayfada ve hangi adımda kaldığını belirleyerek iyileştirme ve test için en büyük fırsatları bulun.
  • Ziyaretçilerinize, web sitenize veya uygulamanıza anında görsel geri bildirim bırakmanın kolay bir yolunu verin. İnsanların neleri sevdiğini ve nefret ettiğini görmek, sorunları belirlemek ve büyüme fırsatları bulun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir