fbpx

Genellikle butik satıcıların kapıda ödeme, havale veya Whatsapp yolu ile ödeme aldığı Instagram’a önemli bir özellik geliyor. Bu özelliği kullanmak için tek ihtiyacınız e-ticaret sitesi.

Milyonlarca kullanıcısı olan fotoğraf paylaşım platformu Instagram, her geçen gün kendini yenilemeye devam ediyor. Medyateji olarak, Instagram’ın üzerinde çalıştığı ve butik satış yapanların ilgisini çekecek yeni özelliğini araştırdık. Uzun süredir, farklı reklam modelleri üzerinde çalışan Instagram, kendi blogunda yaptığı bir açıklamayla ürün satışı üzerinde çalıştığını duyurdu. Etiketleme sistemiyle çalışacak bu uygulamada örneğin bir penye veya etek takımı yaptıysanız, fotoğraf üzerinde penye ve eteği etiketleyebilecek ve bu etikete tıklayanlar, ilgili ürünün detaylarını görebiliyor.

Medyateji olarak buradaki en önemli unsurun sizin bir eticaret sitesi sahibi olmanız gerektiğini söylemek isteriz. Çünkü etiketlenen ürünün tüm detaylarını gördükten sonra satın almak için bir web sitesine yönlendirilmesi gerekiyor. Bunun içinde İdeasoft eticaret sitelerini öneriyoruz. Yeni alacağınız bir e ticaret sitesinde ne yapacağınızı bilmiyorsanız da, Medyateji size bu anlamda ürün girişinden sosyal medyaya, banner yapımlarından satış takibine kadar pek çok çözümü sunacaktır. Detaylı bilgi almak için, 0850 302 6 456 arayabilirsiniz.

Şu an Amerika’daki testi süren bu özellik yakında Türkiye’de de uygulamada kullanılmaya başlayacak. Markaların ve Instagram üzerinden satış yapanların büyük dikkatini çekecek olan bu özellikle, e ticaret sitesi sahibi ve güzel bir kitleye sahip olanlar, çok para kazanacağa benziyor.

 

Adım adım Instagram Alışveriş Kurma Rehberi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir